Siirry suoraan sisältöön

Vauva- ja raskausajan palvelut

Vauvahyvinvointi palvelut löydät alta. Palvelut ovat hyvin muokattavissa perheellenne sopivaksi. Voimme yhdistellä paketteja, olethan herkästi yhteydessä niin muodotamme juuri teille sopivan palvelun.

vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta
Vyöhyketerapeuttinen Vauvahieronta

Hoidosta on saatu apua mm.
-kipu- ja särkytilat
-uniongelmat
-refluksi, allergiaoireilut
-koliikki (koliikkitutkimus 2018)
-vatsavaivat, ummetus, ilmavaivat
-kehon jumit ja toispuoleisuudet


Tiesitkö että koliikkitutkimuksessa lähes puolilla vauvoista oireet loppuivat hoitokertojen jälkeen kokonaan, ja kaikilla lopuillakin oireet vähenivät ❤️
Hoito toteutetaan kartoittamalla tilanne, teen ensimmäisellä kerralla kaikille haastattelun jonka pohjalta teen mielessäni hoitosuunnitelman juuri Teidän vauvalle❤️
Hoito kestää n. 20-30minuuttia mutta yhteensä käyntiin on hyvä varata n. 45min aikaa. Rokotuksista on hyvä olla kulunut n. 3-5vrk ennen vauvahierontaa.


Hoito onnistuu lattialla, hoitopöydällä, vanhemman sylissä tai minun sylissä. Vaikka vauva olisi itkuinen niin aina on hoito saatu tehtyä, Teidän ei tarvitse etukäteen varautua mitenkään eikä stressata❤️
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on tarkoitettu tehtävän sarjahoitona. Voidaan kuitenkin myös aloittaa yhdellä kerralla ja katsoa sitten yhdssä tilannetta. Suositus on kolme hoitoa kahden viikon sisällä, tarvittaessa lisäkertoja kovin oireisille vauvoille. Kertojen lisääntyessä vauvat alkavat nauttia hieronnasta ihan eri tavalla kun ensimmäisillä kerroilla❤️


Ota yhteyttä rohkeasti ja katsotaan miten voin auttaa.

imetysohjaus
Imetysohjaus

Tarjoan imetysohjausta Kuopiossa asiakkaan kotona tai omassa kotonani Niiralassa.
Onko vauvan imuotteen kanssa pulmia? Naksuuko tai irtoileeko ote, epäiletkö suun alueen kireyksiä? 
Monesti suun, kasvojen ja niskan alueen kireydet voivat myös vaikeuttaa imemistä ja optimaalista imuotetta ja niiden aukihieronnalla voi olla merkittävä vaikutus imetyksen onnistumiseen.

Teen myös haavakontrollikäyntejä vauvoille joilta on operoitu kireä kieli- ja/tai huulijnne, myös läheteasiakkaat jolloin saat vakuutuksesta rahan takaisin hakiessasi.

Ohjaan imetysohjauskäynneillä vanhemmillekin keinoja vauvan suun alueen jumppauttamiseen.
Raskaana ollessa on hyvä myös perehtyä hieman imetykseen etukäteen ja tulen siitä mielelläni kertomaan teille❤️
Älä jää yksin imetyspulmien kanssa vaan ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten saamme imetyksen onnistumaan paremmin. 

vauva tukipuhelu
Tukipuhelu/viestittely

Aiheina vauvan uneen ja rytmiin liittyvät asiat. Heräillänkö teillä tiheään, nukutukset ovat itkuisia ja vaikeita, päivärytmi hakusessa? Autan tällaisissa asioissa vauvaperheitä viikon kestoisella viestittelytuella tai soittamalla ja käymällä läpi teidän tilannettanne ja teidän perheelle soivia ratkaisuja.

Tukiviestittely sopii myös itkuisen vauvan apukeinojen läpikäymiseen tai imetysasioissa ohjaamiseen viestitse. Etäasiakkaat myös usein hyötyvät tästä ohjauksesta, voidaan soittaa vaikka videopuhelua ja ohjaan imetysasennoissa yms tilanteissa. 

vauvanhoito
Vauvanhoitopalvelu

Luksusvauvanhoitopalvelu on 2-3h mittainen vauvanhoito jolloin muu perhe voi lähteä vaikka syömään, treffeille, urheilemaan, nukkua, mitä tahansa. Palvelu on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille. Vauvahoidon aikana voin käydä vauvan kanssa vaunuilemassa, leikkiä, ulkoilla, syöttää. Käyntiin kuuluu myös halutessanne vyöhyketeraupeuttinen vauvahieronta ja se sisältyy samaan hintaan vauvanhoitopalvelun kanssa. Palvelusta voi hakea kotitalous vähennystä 60%!

Vauvanhoitopalvelu 2h 85e (vähennyksen jälkeen 34e) Vauvanhoitopalvelu 3h 120e ( vähennyksen jälkeen 48e) 

Kotikäyntinä 20km Kuopion keskustasta.

Koliikkivauvan hoitopaketti

Olen räätälöinyt kattavan ja mahdollisimman hyödyllisen paketin erittäin itkuisille vauvoille.
Olen työssäni paljon itkuisten vauvojen kanssa ja vuosia seurannut tiiviisti mitkä asiat helpottavat itkuisuutta parhaiten. Sairaanhoitajuus taustallani tunnistan yleensä hyvin itkun syitä ja onko kyseessä mahdollisesti refluksi/allergia/koliikki ja osaan ohjata teidät tarvittaessa myös eteenpäin asian kanssa.

Nyt olen kasannut yhteen palvelupakettiin kaiken tietotaitoni itkuisen vauvan ja koko perheen auttamiseksi. Erittäin itkuiset vauvat ovat minun sydämen asia ja erikoisalaani.

Koliikkivauvan pakettiin kuuluu:

⭐️5x vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta
⭐️Vauvan suun tutkiminen ja hieronta
⭐️Opastus d-vitamiineista ja itsehoitolääkkeistä
⭐️Opastus itkuisen vauvan asentohoitoihin/kapalointiin/kotona tehtäviin jumppiin/hierontoihin
⭐️Watsapp tuki koko hoitoketjun ajan

Hinta paketille on 260e (sis alv)
Voi maksaa myös erissä.

Synnytyksen käynnistyshoito

Synnytyksen käynnistyshoito vyöhyketerapialla

Hoidossa rentoutetaan kehoa ja stimuloidaan tehokkaasti kohdun vyöhyketerapeuttisia pisteitä ja herätellään kehoa synnytystä varten. Hoidossa käsitellään koko keho ja painotetaan jalkaterien ja korvien hoitoa, hoidossa asetetaan kohtua stimuloivat korvakuulat jotka voidaan jättää muutamaksi päiväksi joten äiti voi jatkaa stimulointia kotona hoidon jälkeenkin! 

Hoito on lempeä ja tehokas luonnonmukainen hoito joka auttaa äitiä ja vauvaa synnytyksessä tekemällä mm tilaa lantioon ja auttaa näin vauvaa laskeutumaan synnytyskanavaan. 

Tervetuloa syvärentoutumaan ennen synnytystä lempeään hoitoon. 

Hoidon kesto on 80min, hinta 85e

Raskausajan vyöhyketerapeuttinen hieronta

Raskausajan vyöhyketerapeuttinen hieronta on syvärentouttava, keinuva hoito jossa yhdistyy hierontaa, ayurvedaa ja vyöhketerapiaa. 

Hoito on turvallinen läpi raskauden🧡 

Hoidolla voidaan helpottaa lihas- ja liitoskipuja, parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotuksia, helpottaa närästystä, lievittää stressiä, syventää unenlaatua ja optimoida lantion asentoa synnytystä varten. 

Säännöllinen kehon hoitaminen raskaana auttaa synnytyksessä ja helpottaa oloa kokonaisvaltaisesti. 🧡

Raskaushieronta kestää n. 80minuuttia ja siinä käydään koko keho läpi kauttaaltaan ja lisäksi vyöhyketerapeuttiset pisteet. Painopiste näissä keskittyy jalkapohjiin ja korviin. 

Olet lämmöllä tervetullut levähtämään, tässä hoidossa sinulla on lupa laskea irti kaikesta ja vain rentoutua ja nauttia❤️ 

Varaa kotikäynti laittamalla viestiä.

Hinta 75e kesto 80min

Ensikäynti

Ensikäynti on n. 1.5 tunnin mittainen kotikäynti tuoreeseen vauvaperheeseen. Se sisältää keskustelua synnytyksestä, uuden elämän alkamisesta, imetysohjausta sekä vauvan lempeää käsittelyä synnytyksen jäljiltä.
Käynnillä käydään mieltä askarruttavia asioita läpi ja rauhoitutaan uuden alun äärelle.
Käynnillä voidaan katsoa imetysasentoja, vauvantahtista pulloruokintaa, jutella vauvan voinnista ja koko perheen tilanteesta. Käynnin suorittaa terveydenhuollon ammattihenkilö, vauvahieroja, imetysohjaaja who.

Käynti on kiireetön ja vauvantahtinen.

Tämä myös ihana lahjaidea tuoreeseen perheeseen.

Käynnin hinta 85e (sis. Matkakulut 15km säteellä Kuopion keskustasta)
Ps. Sisältää myös ihanan yllärin ❤️

Mother blessing

⭐️Uutta!!⭐️

Morher blessing -juhla odottavalle äidille

Mother blessing juhla keskittyy enemmän tulevaan äitiin ja hänen tukemiseen ja äidiksi tulon juhlistamiseen. Juhlassa ei niinkään tavarat ja lahjat vauvalle korostu vaan kokoonnutaan yhteen hyvien ystävien kanssa henkisen tuen ja hemmottelun muodossa.

Mother blessingissä tyypillisesti on hemmottelua, hierontaa, hiusten laittoa/letitystä, luetaan mahdollisesti voimaannuttavia lauseita ja tehdään joitain tiettyjä seremonioita.

Esimerkiksi äitisuolan tekeminen on tyypillinen seremonia mother blessing juhlassa. Toinen vaihtoehto on kynttiläseremonia josta kerron sitten palvelua varatessa tarkemmin.

Tarjoan tätä palvelua Kuopiossa ja palveluni räätälöidään aina teille sopivaksi. Tulen sovittuna ajankohtana sovittuun paikkaan ja tuon kaiken tarvittavan mukanani. Mother blessing voi olla yllätys tulevalle äidille mutta myös äidin itsensä järjestämä tapahtuma.

Minulla palveluun kuuluu;

🩷syvärentouttava raskaushieronta tulevalle äidille
🩷tuon mukanani Hidasta Elämää voimaannuttavat kortit sekä tunnelmallisen diffuuserin ihanalla tuoksulla
🩷opastan juhlaväkeä tekemään äitisuolan
🩷kerron vinkkejä ja ideoita muihin ohjelmanumeroihin juhlaväelle
🩷mahdollisuus varata 20min minihoitoja myös muulle juhlaväelle

Palvelun hinta alk 135e (sovitaan jokaisen kanssa yksityiskohdat tarkemmin ja palvelun kesto)

Varaa ihana hemmottelu ystävällesi tai itsellesi viestillä🩷

Vauvahyvinvointi ja parisuhdeneuvonta palvelut

Hinnasto

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta (kolmas kerta ja kaikki siitä eteenpäin koko vauvavuoden 50€)55€
Imetysohjaus65€
Tukipuhelu/viestittely40€
Vauvanhoitopalvelu85€-120€
Koliikkivauvan hoitopaketti260€
Ensikäynti85€
Raskausajan vyöhyketerapeuttinen hieronta80e
Synnytyksen käynnistyshoito85e

Yhteydenottolomake