Siirry suoraan sisältöön
vauvahieronta kuopio

Hei, olen Amanda

Vauva-alan ammattilainen ja pienen lapsen äiti. Kaikesta innostuva, sydämmellä elävä, perhekeskeinen herkistelijä.

Tavoitteena minulla on vauvojen hyvinvointi ja uusien perheiden ja parisuhteen tukeminen ja vauva-arjessa auttaminen. 

Olen lähihoitaja 2008.

Sairaanhoitaja amk 2011.

Solmuja suhteessa parineuvoja 2023.

Suun anatomisiin poikkeavuuksiin ja kireään kielijänteeseen erikoistunut 2024.

Työskennellyt kys erikoissairaanhoidon päivystyksessä valmistumisesta asti. Vauvahyvinvoinnin ammattilainen, vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja ja imetysohjaaja 2021.

Oman lapsen saaminen herkisti minua entisestään ja vauva-ajan itkuisuuden vuoksi päätin kokeilla vauvalleni vyöhyketerapiaa. Se auttoi meitä ja arkemme muuttui, tällöin alkoi heti ajatus itämään, että jos vauvan oloa voi näin saada helpotettua niin haluan oppia sen itse ja päästä auttamaan kaikkia oireilevia vauvoja!

Niin opiskelin itse vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi ja päässyt jo ueampaa sataa vauvaa auttamaan, tämä työ on äärettömän palkitsevaa ja vauvat asiakkaina niin aitoja, avoimia ja auki hoidolle. 

Sen vuoksi hoito pureekin vauvoihin todella hyvin, he osaavat ottaa hoidon vastaan hienosti. 

Suosittelen lämmöllä kokeilemaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa.  Käynteihini sisältyy aina ohjausta monista mieltä askaruttavista asioista kuten imetyksestä, pulloruokinnasta, d-vitamiineista, vauvan kantoasennoista, vatsavaivojen helpottamisesta kotona ja kanssani voi puhua mistä vain mieltä askaruttavista asioista. 

Toivottavasti nähdään lempeän hoidon merkeissä. 

Amanda

Vauva-alan ammattilainen