Siirry suoraan sisältöön
parisuhdeneuvonta

Parisuhdeneuvonta

Palvelut parisuhteen tukemiseen ja vahvistamiseen.

Solmuja suhteessa parineuvoja.

parisuhdeneuvonta
Solmuja suhteessa 

Nyt minulta saa Solmuja Suhteessa parineuvontaa, tämä on 8 kerran strukturoitu malli, jossa tavataan pariskunnan kanssa yhdessä 8 kertaa n. 1.5h ajan käyden läpi parisuhteen tilannetta ja solmuja yhdessä availlen ja parempaan tähdäten. Prosessi sisältää runsaasti materiaaleja (mm. omat työkirjat molemmille) ja yhteistä työskentelyä. 

Tapaamiset onnistuvat etänä mistä vain Teamsin välityksellä sekä livetapaamiset Kuopiossa mahdollisia. 

Tämä on teille, jotka haluatte kehittää parisuhdetta, haluatte parempaa kommunikaatiota, ymmärtää toisianne paremmin, avata solmukohtia ja tehdä toimivan suunnitelman jatkoa varten. 

Opitte konkreettisia taitoja parisuhteen kehittämiseen ja saatte paljon ymmärrystä ja ahaa-elämyksiä. Neuvonnassa voi selvitellä myös kriisejä sekä turvallisesti pohtia suhteen jatkoa. 

Neuvojana olen ymmärtäväinen, avoin, helposti lähestyttävä, annan tilaa molemmille osapuolille, sanoitan havaintojani auki, olen teidän puolella ja aidosti paneudun teidän tilanteeseen löytäen juuri teille sopivia ratkaisuja yhdessä kanssanne. 

Suositushinta tälle prosessille on 800e ja itse nostan hintaa tuohon asteittain jotta saan kokoajan lisää kokemusta ja varmuutta tähän prosessiin. 

Eli nyt hinta VAIN 

699€ (sis alv) ja sisältää kaikki materiaalit, työkirjat yms kotiin postitettuna parille.

Hintaa nostan asteittain ja päivitän sitä tänne. 

Tämän voi maksaa myös erissä, sovitaan tästä yhdessä.

Tervetuloa Solmuja Suhteessa -prosessiin kanssani avoimin mielin! 

Kun lähdemme prosessiin lähetän teille etukäteislomakkeet sekä runsaan materiaalin työkirjoineen. Sitten sovitaan tapaamisaika ja aloitetaan yhteinen matka!

Miettikää mitä kaikkea vielä voitte saavuttaa kun aloitatte nyt!  

parisuhdeneuvonta
Paritapaaminen

Paritapaaminen livenä Kuopiossa tai Teamsin kautta. 

Minulta voi nyt varata yksittäisiä paritapaamiskertoja joissa voidaan aina käsitellä teidän tilannettanne 1.5h ajan ja tehdä erilaisia harjoituksia sopien juuri teille. 

Ennen tapaamista voimme viestitellä hieman taustastanne jotta osaan myös varautua tapaamiseen parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Tapaamisia voi aina ottaa sitten lisää yksi kerrallaan jos valmis pidempi parisuhdeprosessi ei tunnu juuri nyt teille sopivalta.

Ota rohkeasti yhteyttä tai varaa maksuton kartoituspuhelu. 

Hinta yksittäistapaamiselle 85e/1.5h 

Hinnasto

Solmuja suhteessa699€
Paritapaaminen85€

Muista myös tutustua vauvahyvinvointipalveluihini.

Varaa aika