Siirry suoraan sisältöön
parisuhdeneuvonta

Parisuhdeneuvonta

Palvelut parisuhteen tukemiseen ja vahvistamiseen.

Solmuja suhteessa parineuvoja.

parisuhdeneuvonta
Parisuhteen Vuosihuolto

Sisältää 3x 1.5h tapaamista joko Teamsin kautta tai livenä Kuopiossa pariskunnan kanssa.Ensimmäisellä tapaamisella käydään yhdessä läpi teidän suhteenne matkaa sen alusta tähän päivään. Käynnillä luodaan tavoite tälle prosessille. Tavoite voi esimerkiksi olla lähentyminen uudestaan, parempi keskusteluyhteys, ilon lisääntyminen suhteeseen, ristiriitojen ratkaisu, yhteyden palauttaminen, tulevaisuuden uudet toimintamallit tms!Käynnillä annan kotitehtävän seuraavaa tapaamista varten. Toisella käynnillä tehdään käytännön harjoituksia ja teematyöskentelyä suhteen hyvinvoinnin eteen. Harjoitellaan mm. Puhumisen ja kuuntelemisen taitoja yhdessä ja tehdään herätteleviä tehtäviä. Lisäksi saatte uuden kotitehtävän viimeistä kertaa varten.Kolmannella kerralla puretaan tuntemuksia tähän astisesta ja tehdään vielä käytännön harjoituksia. Lopuksi luodaan teille yhteiset tavoitteet suhteenne jatkoa ajatellen ja iloitaan onnistumisista tähän asti.Hinta Suhteen Vuosihuollolle 3x 1.5h paritapaamiset yht. 220e! (sis. Alv)Varaa viestillä ja sovitaan teille sopivat ajat!
Tapaamisten välinä on hyvä olla n. 1-2 viikkoa.

parisuhdeneuvonta
Kumpa sinut tuntisin paremmin – Parisuhteen kehityspaketti

Sisältää 5x 1.5h Teams tai livetapaamiset Kuopiossa.
Tapaamisten sisältö samankaltainen kuin Suhteen Vuosihuollossa mutta sisältää enemmän monipuolisia harjoituksia, teematyöskentelyä, kotitehtäviä ja luettavaa myös kotiin. Käydään läpi yhteistä matkaanne, sen solmukohtia ja löydetään keinoja niiden purkamiseen sekä suhteen kehittymiseen. Sisältää sähköistä materiaalia joka jää teille ja johon voitte aina aika ajoin palata yhdessä ja erikseen. Pakettiin kuuluu myös etukäteislomakkeiden täyttö.

Tämä paketti sopii myös kriisitilanteen purkamiseen.

Tällä 5 kerran tapaamispaketilla yllätte suhteenne kehityksessä jo loistaviin tuloksiin ja syvennätte ymmärrystä toisiinne ja yhteiseen elämään.

Hinta Kumpa sinut tuntisin paremmin – Parisuhteen kehityspaketille 5x 1.5h paritapaamiset 450€

parisuhdeneuvonta
Solmuja suhteessa 

Nyt minulta saa Solmuja Suhteessa parineuvontaa, tämä on 8 kerran strukturoitu malli jossa tavataan pariskunnan kanssa yhdessä 8 kertaa n. 1.5h ajan käyden läpi parisuhteen tilannetta ja solmuja yhdessä availlen ja parempaan tähdäten. Prosessi sisältää runsaasti materiaaleja (mm omat työkirjat molemmille) ja yhteistä työskentelyä. 

Tapaamiset onnistuvat etänä mistä vain Teamsin välityksellä sekä livetapaamiset Kuopiossa mahdollisia. 

Tämä on teille jotka haluatte kehittää parisuhdetta, haluatte parempaa kommunikaatiota, ymmärtää toisianne paremmin, avata solmukohtia ja tehdä toimivan suunnitelman jatkoa varten. 

Opitte konkreettisia taitoja parisuhteen kehittämiseen ja saatte paljon ymmärrystä ja ahaa-elämyksiä. Neuvonnassa voi selvitellä myös kriisejä sekä turvallisesti pohtia suhteen jatkoa. 

Neuvojana olen ymmärtäväinen, avoin, helposti lähestyttävä, annan tilaa molemmille osapuolille, sanoitan havaintojani auki, olen teidän puolella ja aidosti paneudun teidän tilanteeseen löytäen juuri teille sopivia ratkaisuja yhdessä kanssanne. 

Suositushinta tälle prosessille on 800e ja itse nostan hintaa tuohon asteittain jotta saan kokoajan lisää kokemusta ja varmuutta tähän prosessiin. 

Eli nyt hinta VAIN 

499 (sis alv) ja sisältää kaikki materiaalit, työkirjat yms kotiin postitettuna parille.

Hintaa nostan asteittain ja päivitän sitä tänne. 

Tämän voi maksaa myös erissä, sovitaan tästä yhdessä.

Tervetuloa Solmuja Suhteessa -prosessiin kanssani avoimin mielin! 

Kun lähdemme prosessiin lähetän teille etukäteislomakkeet sekä runsaan materiaalin työkirjoineen. Sitten sovitaan tapaamisaika ja aloitetaan yhteinen matka!

Miettikää mitä kaikkea vielä voitte saavuttaa kun aloitatte nyt!  

parisuhdeneuvonta
Paritapaaminen

Paritapaaminen livenä Kuopiossa tai Teamsin kautta. 

Minulta voi nyt varata yksittäisiä paritapaamiskertoja joissa voidaan aina käsitellä teidän tilannettanne 1.5h ajan ja tehdä erilaisia harjoituksia sopien juuri teille. 

Ennen tapaamista voimme viestitellä hieman taustastanne jotta osaan myös varautua tapaamiseen parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Tapaamisia voi aina ottaa sitten lisää yksi kerrallaan jos valmis pidempi parisuhdeprosessi ei tunnu juuri nyt teille sopivalta.

Ota rohkeasti yhteyttä tai varaa maksuton kartoituspuhelu. 

Hinta yksittäistapaamiselle 85e/1.5h 

Hinnasto

Parisuhteen Vuosihuolto220€
Kumpa sinut tuntisin paremmin – Parisuhteen kehityspaketti450€
Solmuja suhteessa499€
Paritapaaminen85€

Muista myös tutustua vauvahyvinvointipalveluihini.

Varaa aika